Òscar Camps, fundador i director de l'ONG Proactiva Open Arms, i el berguedà Xavi Rosiñol, periodista de TV3 especialista en migracions, protagonitzen la sessió d'aquest dijous, 29 de novembre, del cicle Manresa des d'una altra mirada, centrada en aquesta ocasió en la solidaritat. Tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre al teatre Conservatori de Manresa i es pot reservar la invitació a la web del cicle o a les taquilles del teatre Kursaal.

A la web també es poden veure els vídeos de les ponències anteriors. La darrera serà el dijous 13 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, al teatre Kursaal, amb el periodista Joaquim Maria Puyal, que tractarà el tema Universitat és Cultura, Manresa Cor de la Universitat. El cicle l'organitza l'Ajuntament coincidint amb la capitalitat cultural de Manresa aquest 2018.

Parcipació d'entitats

La conversa de demà s'acompanyarà amb missatges de diferents entitats que, a Manresa, toquen i gestionen accions solidàries. En concret, tindran veu a l'acte: Creu Roja, el projecte Invulnerables (Fundació Convent de Santa Cara), La Marató de TV3, Ampans, Càritas, Althaia i Rotary.

Seguint la línia de les ponències escèniques, el format vol ser àgil, visual, atractiu i que els continguts arribin directes a la platea del teatre Conservatori. Així mateix, les entitats esmentades hauran escollit objectes que les representen i que estaran visibles a dalt de l'escenari formant part de la conversa entre Camps i Rosiñol.