El reconegut i cèntric restaurants 4 Gats del Barri Gòtic de Barcelona acollirà, des d'aquest dimarts i fins al 20 de desembre, l'exposició «Som-riures», una mostra fotogràfica dels infants del programa Invulnerables, el projecte manresà liderat per sor Lucía Caram que combat la pobresa infantil. Les fotografies han estat fetes per la fotògrafa Marta Clotet a les instal·lacions de l'EspaiCaixa Francesc d'Assís de Manresa.

L'acte de presentació tindrà lloc aquest dimarts, a dos quarts d'11 del matí, al mateix restaurant. Sor Lucía Caram explicarà les imatges que formen part de l'exposició i el Calendari Invulnerables 2019.

Les empreses Mesoestetic, Impremta Orriols i Grup Vila Vilà han fet possible el calendari, que es vendrà amb la finalitat d'obtenir fons per finançar els campus d'estiu dels infants.

Una altra finalitat de la iniciativa és donar visibilitat a la problemàtica de la pobresa infantil, a part de difondre el projecte per fer-lo més conegut. Actualment, Invulnerables és present en 13 municipis de Catalunya.