La Vermuteria Santa Rita, situada al carrer del Cap del Rep número 20 de Manresa, organitza aquest dissabte la segona edició del Mercat Ètic, que tindrà lloc a la placeta que hi ha al carrer de Serarols, al Barri Antic de Manresa. El mercat inclourà vermut i dinar musical amb el dj Rutxo i, a la tarda, concert amb Arnau Barrios.

Al mercat hi haurà una quinzena de parades, entre les quals es podran trobar articles d'artesania, disseny, caricatures, bijuteria, taxidèrmia tèxtil, bolsos, articles eròtics, art, llibrets de poesia i agendes, entre altres.

També hi haurà una parada de cafès Osorio, marca manresana que treballa el cafè de forma artesanal. Les Quetes faran paella a preus populars per a tothom qui s'hi vulgui quedar a dinar.

Des de l'organització del Mercat Ètic s'anima la gent a fer les seves compres de Nadal a la Fira de Santa Llúcia (ubicada aquest mateix cap de setmana, dissabte i diumenge, a la plaça Major i a la Baixada de la Seu), al Mercat Somiatruites, que estarà ubicat durant tot el dissabte a La Plana de l'Om i al Mercat Ètic.