En la primera edició del Premi Iniciatives al Desenvolupament Empresarial de l'associació Gest!, que presideix Josep Sinca i integren una trentena de professionals sèniors, es van repartir el guardó el servei on-line per als amants de la bicicleta Core Bicycle i la cooperativa Fent País. En la segona edició, el febrer d'aquest any, s'hi van presentar disset projectes, tres més que l'any passat, dels quals van quedar finalistes Biometallum, Brott i Iskra.

El guanyador va ser Biometallum, un innovador procés per extreure mitjançant biotecnologia els metalls d'equips electrònics en desús sense la despesa ni l'impacte ambiental que generen els processos convencionals.

Per a la propera edició, la tercera, la data de recepció dels treballs finalitzarà el 31 de gener de l'any vinent. La presentació de la documentació s'ha de fer a qualsevol oficina de CaixaBank del Bages. L'avaluació de les iniciatives que es presentin es farà entre l'1 de febrer i el 31 de març, i la publicació dels projectes guanyadors i el lliurament dels premis tindrà lloc en una data encara per concretar del mes de maig, coincidint amb la setmana de l'emprenedoria.