Amb motiu de les festes de Nadal, l'Associació de Comerciants del carrer de Guimerà de Manresa-Guimerà Comerç organitza diverses activitats pensant en la seva clientela. Ho aprofita per comentar que "hem tingut problemes amb l'empresa instal·ladora de la il·luminació nadalenca". No han estat els únics.

El comerç del Guimerà ofereix a tots els infants unes cartes per escriure els seus desitjos a Ses Majestats els Reis d'Orient. A més a més, han instal·lat tres bústies al carrer per fer-los-hi arribar. També han instal·lat un tió de grans dimensions, que "aquests dies està fent les delícies de grans i petits". A més més, "comprovem que els nens i nenes li estan donant menjar cada dia".

Finalment, informen que el dissabte 22 de desembre i el diumenge 23 de desembre, de 6 de la tarda a 8 del vespre, i el dilluns 24 de desembre, de les 11 del matí a la 1 del migdia, "tindrem dos pastors passejant pel nostre carrer que obsequiaran tots els nens i nenes que vinguin al carrer Guimerà amb bombons, xocolatines i caramels per endolcir-los les festes".