Dintre de l'extens catàleg de panoràmiques de la ciutat realitzades pel fotògraf Joaquim Vert s'hi poden trobar imatges d'espais cèntrics, com la plaça Infants, i, també, instantànies que mostren Manresa des de la perifèria, i a la inversa. I amb la particularitat de tractar-se d'imatges confeccionades amb la tècnica de concatenar instantànies que ofereixen una visió enfocada de 180 graus.

La primera fotografia que il·lustra aquesta pàgina -mirant-les de dalt a baix- mostra una vista de Manresa des del barri de la Balconada, que no només mostra la ciutat d'extrem a extrem sinó que integra l'entorn amb el Collbaix i el massís de Montserrat.

La Balconada també és una de les protagonistes de la fotografia central, que ofereix una vista nocturna, amb la Seu al centre, des del carrer d'Alfons XII a la Renfe.

Finalment, la tercera mostra la plaça Infants i la plaça d'Europa amb el carrer del Carme en un extrem i, a l'altra banda, el carrer Infants, amb la Muralla del Carme a l'eix central.

Aquesta fotografia de la plaça Infants és la que s'ha fet servir aquest any per al calendari 2019 de l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants amb un tiratge de 2.200 exemplars. S'ha confeccionat acoblant cinc fotos verticals.

La foto de Manresa de nit integra tres 3 fotos horitzontals, i la vista de Manresa des de la Balconada també està feta amb tres fotos horitzontals acoblades.