La nova ruta ciutadana Hora 20.22, per visitar gratuïtament els espais més emblemàtcs de la Manresa Ignasiana, ha exhaurit fins ara les places disponibles i l'oficina de turisme ha decidit programar noves visites.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.manresaturisme.cat, o bé, presencialment, a l'oficina de turisme, al número 10 de la plaça Major de Manresa.

En total, s'han programat 8 noves sessions, que tindran lloc els dies 25 de gener; 1, 8 i 15 de febrer; i 1, 8, 15 i 22 de març. L'hora d'inici de la visita és a dos quarts de vuit del vespre.

Hora 20.22 és una nova ruta ciutadana impulsada per l'Ajuntament de Manresa que combina la visita a espais emblemàtics de la ciutat lligats amb el fundador de la Companyia de Jesús com la Seu, el carrer del Balç i l'Espai 1522, amb algunes sorpreses i un tast gastronòmic final.

La visita inclou l'explicació de què és el projecte Manresa 2022.

Aquesta proposta cultural, que és gratuïta, forma part de la commemoració dels 500 anys de l'arribada de sant Ignasi de Loiola a Manresa, ciutat on va viure prop d'un any.