El premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial al Bages és una iniciativa adreçada als emprenedors de la comarca del Bages que té l'objectiu de donar-los suport i incentivar-los en els seus projectes empresarials que aportin la suficient entitat per a ser reconegut, potenciat, finançat i, si cal, acompanyat per al desenvolupament de la seva activitat.

La data límit per presentar projectes serà el proper el 31 de gener. Posteriorment, de l'1 de febrer al 31 de març, es realitzarà la fase d'avaluació dels projectes presentats; i els guanyadors es faran públics, juntament amb l'entrega de premis, en el marc de la setmana de l'emprenedoria a Manresa, a finals del mes de maig.

El premi està organitzat per l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, compta amb el suport econòmic de l'Obra Social La Caixa, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, la Fundació Universitària del Bages (FUB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM), i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

A l'edició d'enguany, hi haurà dos projectes guanyadors amb un premi total de 7.000 euros que seran aportats per CaixaBank, i un de complementari que atorgarà la FUB consistent en una beca d'estudis de postgrau/màster de l'àmbit d'empresa del Centre Internacional de Formació Continua del Campus Manresa de la UVIC - UCC. Els guardons, que compten amb el suport de la regidoria d'Ocupació i Emprenedoria de l'Ajuntament de Manresa, estan distribuïts de la següent manera:

- Projectes amb activitat iniciada: 5.000 euros a fons perdut + 1.500 euros en concepte de beca d'estudis.

- Per a projectes sense activitat iniciada: 2.000 euros a fons perdut + 1.500 euros en concepte de beca d'estudis.

Per a més informació podeu consultar les bases aquí, a l'adreça www.gestcat.cat, o bé contactant amb l'equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.