Avui a les 8 del vespre a l'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa (Plana de l'Om, 5), es portarà a terme la presentació pública del grup Inspiració 2022 i del seu document referencial, que promou el vessant de transformació interior en la commemoració del projecte Manresa 2022 a la ciutat.

La trobada és oberta a tothom qui vulgui assistir-hi i té com objectius donar a conèixer el grup i ampliar el nombre de persones que vulguin participar-hi.

Inspiració 2022 és un grup de persones que volen vetllar pel que pensen que és «el nucli fonamental i essencial» de Manresa 2022 «La commemoració d'una transformació espiritual» viscuda per Ignasi de Loiola fa cinc-cents anys a la ciutat.

En aquest sentit, el grup pretén que la commemoració de Manresa 2022 possibiliti «l'aprofundiment del que suposa la transformació espiritual» en els diversos àmbits de la vida personal, ciutadana i social. La figura d'Ignasi de Loiola els serveix de referent i inspiració com a arquetipus de les transformacions personals i col·lectives que, segons ells, caldria conèixer i poder experimentar avui dia.

Entre altres objectius, el grup pretén servir d'inspiració i, al mateix temps, fer aportacions concretes, des d'una perspectiva transversal, en àmbits com les humanitats, les arts, la política, l'economia, el medi ambient, entre d'altres.