L'Anna Voserrais va entrar als Pastorets de la mateixa mAnera que ho han fet companys seus de repartiment, per familiars que ja hi participaven. Amb els anys, però, sortir a escena s'ha convertit en una de les seves principals aficions.

Com vas començar en els Pastoret Juvenils?

Vaig venir quan era molt petita i vaig veure la meva cosina gran sobre l'escenari, i vaig dir als meus pares que jo també hi volia participar. Així vaig començar, a la dels grans. Des que van posar en marxa els Juvenils, també hi participo.

Fas de Lluquet, que és un dels personatges protagonistes. Què representa per a tu?

Al llarg dels anys he aconseguit papers amb més text i això és gratificant perquè a mi m'agrada molt sortir a escena. Però també m'ho he passat molt bé fent altres personatges, com sant Miquel.