Alexis Serra, Coordinador per a l'Impuls de la Reforma Horària, adscrit a Presidència de la Generalitat, ha estat present al ple municipal de l'Ajuntament de Manresa que ha aprovat sense cap vot en contra que les sessions comencin a les 5 de la tarda i no a les 7.

El ple ha votat a favor una proposició dels grups municipals de CDC, ERC, PSC, C's, DM i del regidor no adscrit Miquel Davins per a l'impuls de la reforma horària i la modificació de l'horari de les sessions ordinàries del ple municipal.

A partir de l'aprovació de la moció els plens ordinaris de l'Ajuntament de Manresa deixaran de començar a les 7 de la tarda i passaran a iniciar-se a les 5 de la tarda.

La moció també acorda donar suport a la carta de compromisos cap a l'Objectiu 2025 del pacte per a la reforma horària. D'aquesta forma l'Ajuntament de Manresa vol donar un pas més en l'objectiu de contribuir des del municipi a la racionalització dels horaris.

Alexis Serra va ser nomenat el juny passat pel Govern de la Generalitat Coordinador per a l'Impuls de la Reforma Horària.

Serra va ser cap de gabinet del conseller de la Presidència Jordi Turull fins que l'entrada en vigor de l'article 155 va suposar el seu cessament i la seva sortida d'escena. Precisament el primer acte al Palau de la Generalitat com a conseller de Turull va ser la signatura del Pacte per a la Reforma Horària.

Alexis Serra (Manresa, 1975) va continuar amb Turull com a cap de gabinet de la conselleria de Presidència quan va rellevar Neus Munté, amb qui havia treballat com a cap de gabinet des que va fer-se càrrec de la cartera de Benestar i Família.