L’Associació Misteriosa Llum de Manresa i l’Ajuntament de la ciutat han fet una crida perquè totes les persones nascudes el 21 de febrer, Festa de la Llum, participi a la trobada Lluminaires.

Es demana als manresans i manresanes nascuts el 21 de febrer que ho notifiquin abans del proper dilluns, dia 18 de febrer, per poder organitzar els Lluminaires, una trobada que coincidirà amb la Festa de la Llum i que aplegarà totes aquestes persones.

L’Ajuntament de Manresa i l’Associació Misteriosa Llum volen celebrar la Festa de la Llum acompanyats de les persones que han nascut precisament el dia que se celebra: el 21 de febrer. És per aquest motiu que, un any més, fa una crida a totes aquelles persones nascudes en aquesta data per tal que es posin en contacte amb l’Ajuntament a través d’un formulari que es pot trobar a la web de l’Ajuntament manresa.cat.

L'acció que es durà a terme s’anomenarà Lluminaires i pretén organitzar una trobada amb altres persones nascudes en aquesta data (indistintament de l’any) coincidint amb la Festa de la Llum, que commemora aquell fet misteriós que va permetre fer arribar l’aigua a la ciutat a traves de la Sèquia.

El formulari s’ha d’omplir amb algunes dades personals abans del dia 18 el mes que ve i servirà perquè l’Ajuntament es pugui posar en contacte amb tots els interessats.

Les Festes de la Llum d’enguany són administrades per la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa.