Davant l'èxit i la gran acollida que va tenir per part del públic assistent la visita "Hora 20.22", i la demanda de la ciutadania que es va quedar sense plaça, s'han programat noves sessions per aquest primer trimestre de 2019 pels divendres dies 1, 8 i 15 de febrer; i 1, 8, 15 i 22 de març. Les entrades, gratuïtes, es poden obtenir presencialment a l'Oficina de Turisme (plaça Major, 10) o a través d'aquesta web. Encara en queden algunes de disponibles.

Amb la intenció de difondre el projecte Manresa 2022, l'octubre passat es va posar en marxa aquesta visita ciutadana. La iniciativa de l'Ajuntament de Manresa, que té el suport de Manresa Turisme, recorre els indrets més emblemàtics de la Manresa Ignasiana, com la basílica de la Seu, el carrer del Balç i l'Espai Manresa 1522, i també inclou l'explicació del projecte Manresa 2022, diverses activitats i un tast gastronòmic final.

La visita començarà a l'Espai Manresa 1522 (c. Mestre Blanch, 4), a 2/4 de 8 del vespre, i té una durada d'unes dues hores, aproximadament.

El projecte Manresa 2022 és una proposta cultural i estratègica de la ciutat, transversal i participativa que commemora els 500 anys de l'arribada de Sant Ignasi a Manresa, on va viure prop d'un any. Té l'objectiu de crear riquesa al territori i millorar la qualitat de vida dels ciutadans, tot convertint Manresa en un destí turístic al 2022 i més enllà, ja que vol continuar sent una ciutat acollidora, diversa i moderna. Les intervencions que s'estan duent a terme; com el disseny, la producció d'audiovisuals i les visites, han estat finançades pel pla de comunicació previst en el Fons FEDER 2016-2022 arribada del Camí Ignasià; i el disseny i producció d'audiovisuals ha anat a càrrec de l'empresa de comunicació creativa E2S.