Un any més, el CAE programa el joc de ciutat de la Llum dins del programa d'actes de la Festa de la Llum de Manresa. El joc es celebrarà el dissabte 16 de febrer, començarà a les 4 de la tarda a la plaça Major i discorrerà per diferents indrets del barri antic de Manresa. La participació a l'activitat és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia a través del web del CAE. El joc de ciutat té les places limitades, que es cobriran per rigorós ordre d'inscripció.

Aquest any el joc de ciutat s'ha batejat amb el títol d''El retorn a la terra" i, a diferència d'edicions anteriors, se situarà en l'època futurista, sobre l'any 2483. 78 anys abans, l'espècie humana va haver de marxar del planeta Terra a causa de la falta d'oxigen que hi havia per culpa de les radiacions. Des de llavors, viu en una estació espacial, però les previsions de menjar i oxigen s'acaben i és per això que es fa necessari organitzar expedicions per recollir informació sobre la temperatura, el nivell d'oxigen, la quantitat d'aigua en estat líquid... abans que no sigui massa tard.

Per participar al joc de ciutat cal fer-ho en equips d'entre 3 i 5 persones. La participació de menors d'edat es fa sota la responsabilitat i supervisió dels seus pares i mares i en cap cas s'admetrà la inscripció de menors de 8 anys que no vagin acompanyats d'una persona adulta.

A més a més, el CAE fa una crida per trobar persones que, a nivell voluntari, vulguin participar aquell dia en l'organització del joc. Les tasques a desenvolupar són: dinamitzar les diferents proves, fer de personatges itinerants, acollir els participants, etc. Per apuntar-se de voluntari cal fer-ho a través del web CAE.

El CAE va incorporar per primera vegada aquesta activitat al programa de les festes de la Llum el 2009, l'any que va assumir l'administració de les Festes. Des del 2014 s'ha dut a terme de manera ininterrompuda.

Enllaç a Joc de ciutat: El retorn a la terra