Exhaurits els dos anys de mandat per part de Jordi Clotet com a president de la colla castellera Tirallongues de Manresa i els de Gisela Racero com a cap de colla, han estat substituïts en els càrrecs per Miquel Àngel Ramos i Aleix Botanch.

Miquel Àngel Ramos Pinto, de 41 anys i nascut a Tarragona, va ser declarat oficialment nou president de la colla castellera durant els propers dos anys. Ramos, també conegut com Sanmi, ja va presidir l'entitat durant el període 2013-2014.

Aleix Botanch Gallart, veí de Sant Joan de Vilatorrada, de 20 anys d'edat, passa a ser el cap de colla més jove de la història de l'entitat. Tot i la seva joventut, ha exercit com a tècnic de troncs en l'àrea de tècnica, i de tècnic lúdic en l'àrea de canalla en diferents temporades.

Es va presentar una única candidatura de junta directiva que va ser aprovada amb 50 vots a favor, 8 en contra, 6 en blanc i 4 de nuls. També hi va haver una única candidatura de junta tècnica que va quedar aprovada amb 53 vots a favor, 4 en contra, 2 en blanc, i 3 nuls.

Les dues noves juntes van avenir-se en l'objectiu de fer créixer la colla tant en membres i socis com en la qualitat dels castells que es duguin a terme.