El document reivindicatiu adreçat als partits polítics de Manresa inclou altres demandes de caràcter local, a banda de les de caire general com la pensió mínima de 1.080 euros que depassen les competències municipals.

La Plataforma en defensa de les pensions públiques i els drets de la gent gran reconeix que l'any 2017 el servei d'assistència domiciliària va incrementar el nombre d'usuaris i va atendre 50 persones més en relació amb l'any anterior -actualment 279 persones-, però considera que «les hores mensuals que s'ofereixen continuen sent insuficients». Sol·liciten un augment pressupostari per incrementar el nombre d'hores que necessiten les persones ateses.

I si falten hores del servei d'assistència domiciliària, des del seu punt de vista sobren els «bancs de pedra de disseny incòmode i sense respatller» que haurien de ser substituïts per un mobiliari urbà «més pràctic i adequat» a les necessitats de les persones grans.

També reclamen que s'eliminin les barreres arquitectòniques, sobretot en els passos de vianants,i que s'arreglin les voreres en mal estat.

Pel que fa a l'habitatge, demanen que s'incrementin els ajuts per poder fer les obres d'adaptació de banys i cuines.