La sala gòtica de l’Hospital de Sant Andreu ha acollit el taller “La comunicació amb el malalt amb demència. Per què em costa tant comunicar-m’hi?”, a càrrec de Maribel Martínez (Psicòloga clínica) i d’Imma Ficapal (Terapeuta

Ocupacional i Logopeda).

Una quinzena de persones van assistir a la primera d’aquestes trobades periòdiques que Sant Andreu Salut organitzarà enguany.

‘Cuidar-se per cuidar. Fem un cafè?’ és un espai de trobades entre cuidadors i professionals en les quals es busquen respostes per afrontar el dia a dia al costat d’un malalt amb demència o altres malalties. Per aquest any s’han programat cinc sessions conduïdes per professionals de l’Hospital de Sant Andreu, centre especialitzat en l’àmbit de la geriatria.

A banda de la que ja ha tingut lloc n'hi haurà quatre més:

  • 2 d’abril de 2019: “I un cop iniciats els tràmits de la dependència, què?”, a càrrec de Marisa Peña i Elisabeth Hernández (Treballadores socials).
  • 4 de juny de 2019: “Com mantenir la qualitat de vida d’una persona amb demència?”, a càrrec de Maribel Martínez (Psicòloga clínica), Elena Rovira (infermera).
  • 1 d’octubre de 2019: “Persones en situació d’últims dies al domicili. Què preocupa als cuidadors?”; a càrrec de l’equip PADES Bages.
  • 3 de desembre de 2019: “Preparem els àpats de Nadal pensant en les persones amb problemes de deglució”, a càrrec dels nutricionistes Hospital de Sant Andreu.

Les sessions, que es duran a terme amb grups reduïts, tenen una durada d’una hora i mitja, són gratuïtes i comencen a les 17 h a la Sala gòtica de l’Hospital de Sant Andreu.

Per inscriure-s’hi cal contactar amb la Susanna Subirana per telèfon (93.874.33.12, extensió 2294), correu electrònic (ssubirana@santandreusalut.cat) o a la recepció de l’Hospital de Sant Andreu.