Davant la preocupació per part de famílies a l'entorn de la utilització d'internet en l'adolescència, l'Ajuntament de Manresa i l'Oficina Jove del Bages han organitzat la xerrada Internet segura per tractar l'ús d'internet en els joves i adolescents. L'activitat es portarà a terme el dimarts 19 de febrer, a les 7 de la tarda, a l'Espai Jove Joan Amades, i anirà a càrrec de l'Oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra.

Durant la sessió, que està adreçada als familiars de joves i adolescents, es donaran consells i recomanacions per reduir els riscos de navegar per internet a través de les xarxes socials, videojocs i telèfons mòbils, entre d'altres. Per assistir-hi cal confirmar l'assistència trucant al telèfon 938771360, enviant un whatsapp al 676664142, o a través del correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat.

Assessoria de salut, drogues i ús de les TIC

L'Oficina Jove del Bages ofereix des de l'any 2006 assessoria de salut especialitzada en drogues i addiccions a les pantalles. És un servei adreçat a famílies, professionals i joves que té l'objectiu d'assessorar, acompanyar i orientar sobre qualsevol dubte que es generi referent a l'ús de les TIC i els efectes que poden ocasionar el consum de cànnabis, alcohol i tabac.