El Departament de Territori i Sostenibilitat reforça, a partir del dilluns 11 de febrer, l'oferta de transport públic entre Manresa i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Concretament, oferirà 5 noves expedicions per connectar la capital del Bages amb la universitat, 3 d'anada i 2 de tornada.

Les noves sortides donen resposta a les necessitats de mobilitat existents, especialment a primera hora del matí i la tarda, i a última hora de la tarda, coincidint amb l'inici i la finalització de les classes.

Les noves expedicions seran a les 7:40 h, 8 h i 14 h des de Manresa, i a les 15 h i 19:30 h des de la UAB. Se sumen a les 3 sortides existents des de Manresa i les dues des de la UAB, de manera que el servei oferirà en global 6 expedicions d'anada i 4 de tornada.

Més connexions amb la UAB

El Departament de Territori i Sostenibilitat està implementant darrerament un conjunt de millores de l'oferta del transport públic amb la UAB, per garantir l'accés a estudiants i personal del centre des de diversos punts del territori.

Així, el 4 de febrer va implementar 12 noves expedicions per sentit de la línia de bus exprés e3 que comunica la UAB amb Bellaterra, Cerdanyola i Barcelona, per arribar a les 56 expedicions d'anada i 55 de tornada cada dia.

També dilluns 11 implementa una nova línia de bus per comunicar amb sis noves expedicions de dilluns a divendres lectius Sentmenat, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, i Polinyà amb la universitat.