L'Ajuntament oganitza una jornada de videojocs per a joves a partir de 12 anys. Es farà el dissabte 2 de març, de les 10 del matí a la 1 del migdia i de les 4 de la tarda a les 7 del vespre, a l'Espai Jove Joan Amades (c. Sant Blai, 14). El mateix dia, a les 5 de la tarda, es portarà a terme una xerrada informativa adreçada a les famílies.

La jornada es distribuirà de la següent manera: de 10 a 11 es jugarà al Fifa 19; d'11 a 12 al Pokemon Go; de 12 a 1 al Forza Horizon 4; de 4 a 5 al Rocket Leage; i de 5 a 6 al Mine Craft i al Tik Tok. Un cop acabat, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l'entrega de premis. Pel que fa a la xerrada, Què cal saber quan comprem un videojoc?, l'objectiu és donar consells a les famílies sobre els videojocs que són adients segons l'edat i explicar altres factors que cal tenir en compte a l'hora de comprar-los.

La jornada és gratuïta, però per assistir-hi cal omplir el formulari que trobareu a https://www.manresa.cat/seu/menu/tramitar/JOV.ACT. Més informació a l'equip de Manresa Jove (93 877 13 60) i al web www.manresajove.cat.