La ludoteca Ludugurus del carrer de la Mel de Manresa va reobrir ahir les seves portes amb espais i materials nous inspirats en la pedagogia Montessori. Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu millorar l'oferta de jocs i joguines i posar la mirada en l'infant com a protagonista del seu desenvolupament. La ludoteca és gestionada per Creu Roja Manresa en conveni amb l'Ajuntament.

La ludoteca Ludugurus és un espai de joc dirigit a infants i adolescents de 4 a 14 anys. Compleix funcions integradores, realitza treballs amb les famílies i adapta el projecte, les joguines i els espais a les edats de cada grup d'infants.

Amb la voluntat d'estar actualitzats en aquest últim aspecte, des de fa un any, l'equip educatiu de la ludoteca Ludugurus s'ha estat formant i preparant per realitzar un canvi dels espais i els materials per tal de fomentar un espai més diàfan on els infants puguin desenvolupar-se de manera integral i ser els protagonistes del seu joc i aprenentatge, de manera que a través del material i l'espai es fomenta que puguin desplegar tot el seu potencial.