Una avaria provocada per unes obres a l'avinguda Tudela de Manresa va deixar sense aigua una bona part del barri Saldes-Plaça Catalunya ahir al matí. Segons va poder saber Regió7, es va foradar una canonada durant unes obres que s'estan duent a terme a l'alçada del número 6 de l'avinguda Tudela, uns treballs que no depenen directament de la companyia d'aigua.

Per aturar la fuita i reparar els desperfectes, operaris d'Aigües de Manresa van haver de tallar el pas d'aigua al tram de la xarxa afectat. A conseqüència de l'avaria, que es va produir a les 10.35 h, van quedar sense aigua els veïns de l'avinguda Tudela, Miralpeix, camí de Cal Xerraire, carrer Joan Maragall, carrer Mestre Albagés, carrer Miquel Martí i Pol, carrer Santiago Rusiñol, passatge Padró, plaça Catalunya i la barriada Saldes. Els treballs per reparar l'avaria es van iniciar a quarts d'11 i es van allargar fins a quarts de 3, quan va quedar restablert el servei a tots els carrers afectats.

Aquesta avaria es va produir només dos dies després d'una altra fuita que també va ser causada accidentalment per unes obres que s'estan duent a terme a l'avinguda Tudela, just davant del punt on va tenir lloc la d'ahir al matí, a la cantonada amb el carrer Lleida. En aquest cas es va poder aturar la fuita d'aigua, que brollava amb força, al cap d'un quart d'hora. Va ser dissabte al migdia.