És una enamorada de Manresa. Aquesta jove de 18 anys fins i tot ha optat per estudiar una carrera universitària a la ciutat perquè li agrada més l'estil de vida de la capital del Bages que no pas la de Barcelona. «A l'hora d'estudiar a la universitat, per exemple, els professors són més propers que no pas a les classes d'universitats de Barcelona», explica. Quan narra la seva vida, avisa que «és una mica curiosa».

Va néixer a Madrid, posteriorment ella -quan era molt petita- i la seva família se'n van tornar a la Xina, a una ciutat propera a Shangai, i fa dotze anys es van establir a Manresa. Pei Pei Pan, de moment, no pensa marxar. «La ciutat està molt bé i la gent és més familiar si la comparem amb la d'altres ciutats més grans de Catalunya. A Barcelona, la gent va més a la seva, a aquí a mi em sembla que som com una gran família».

Se sent xinesa, però és conscient on ha crescut i, per tant, també se sent catalana. Tot i que no destaca cap aspecte negatiu de la ciutat, opina que les diferents comunitats que integren la ciutat «s'haurien de conèixer millor». «És cert que els xinesos han configurat un col·lectiu que ha estat poc obert, però penso que aquesta realitat està canviant amb festes com aquesta», explica. Tot i això, creu que s'haurien de portar a terme polítiques més ambicioses d'integració a la capital del Bages.