Aigües de Manresa ha entrat a formar part del Catalan Water Partnership, un grup del sector de l’aigua, creat el 2008, per millorar la competitivitat de les empreses, centres de coneixement i universitats relacionats amb l’ús sostenible de l’aigua a Catalunya.

Formar-ne part permetrà a Aigües de Manresa, conèixer i cooperar amb els agents del sector de l’aigua, capacitació i suport en les activitats de R+D+i, i abordar problemàtiques de forma conjunta, entre altres.

El Catalan Water Partnership busca ajudar a les companyies del sector a ser més competitives amb un enfocament innovador i una visió internacional. La seva activitat està orientada a aconseguir solucions innovadores a les necessitats d’aigua de qualitat a través de projectes i col·laboracions multinivell.

Segons, el Catalan Water Partnership "treballem amb un enfocament innovador i amb visió internacional. Per això busquem establir aliances estratègiques amb empreses i centres de coneixement de qualsevol país, per a identificar oportunitats i aprofitar-les, desenvolupant solucions de referència mundial que ens situïn en una posició avançada en el mercat global".

El Catalan Water Partnership (CWP) forma part del programa Catalonia Clusters de la Generalitat de Catalunya, és reconegut com Agrupació Empresarial Innovadora (AEI) pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, participa en l’European Water Partnership i disposa de "la bronze label de l’European Cluster Management Excellence".