Un any més, el CAE va tornar a programar el joc de ciutat de la Llum dins del programa d'actes de la Festa de la Llum de Manresa. El joc es va celebrar dissabte, 16 de febrer, per carrers i places del barri antic de Manresa.

Aquest any, el joc de ciutat portava el nom de "El retorn a la terra" i, a diferència d'edicions anteriors, es va situar en l'època futurista, sobre l'any 2483. 78 anys abans, l'espècie humana va haver de marxar del planeta Terra a causa de la falta d'oxigen que hi havia per culpa de les radiacions. Des de llavors, es vivia a una estació espacial, però les previsions de menjar i oxigen s'acabaven i és per això que es feia necessari organitzar expedicions per recollir informació sobre la temperatura, el nivell d'oxigen, la quantitat d'aigua en estat líquid... abans que fos massa tard.

Aquesta informació es podia obtenir després de superar diferents proves d'enginy, habilitat, destresa, punteria... repartides en carrers, places i edificis singulars del Barri Antic: la Seu, la Plana de l'Om, la Torre de Sobrerroca... A la plaça Major, dues científiques recollien les mostres a la màquina de verificació 'Tomassa'. El resultat de les diferents mostres recollides ens donava un resultat positiu, per tant, la Terra tornava a ser habitable. Els mutants que anaven passejant pels carrers del Barri Antic, i que anaven robant vides als participants, era una dificultat afegida al joc.

En aquesta edició hi van participar 16 equips amb un total de 72 participants.

Una trentena de persones varen col·laborar de forma voluntària en l'organització de l'activitat, participant en el disseny o fent de control en les diferents proves. També hi van col·laborar alumnes del cicle formatiu de grau mitjà en estètica i bellesa de l'Institut Guillem Catà de Manresa.