Renfe ha informat que avança 15 minuts els horaris dels autobusos que des de l'estació de Manresa transporten els viatgers fins a Sant Vicenç de Castellet a partir d'aquest dimecres, 20 de febrer. La companyia ha assegurat que aquesta modificació es realitza "amb l'objectiu de garantir la prestació del servei i horaris habituals a la resta de la línia R4" (Sant Vicenç de Castellet - Barcelona - Sant Vicenç de Calders).

Els viatgers poden trobar tota la informació sobre la situació del servei a través de la megafonia d'estacions i trens, servei Transmet, així com en els telèfons d'informació 900 41 00 41 i 912 320 320, a través de xarxes socials (@rodalies i @renfe) app de rodalies i renfe i els webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.

A l'espera de finalitzar les investigacions obertes per Adif i Renfe, Renfe manté el servei alternatiu per carretera entre Sant Vicenç de Castellet i Manresa per als trens de la línia R4 i entre Calaf i Sant Vicenç de Castellet pels serveis de la línia R12. Un cop es determinin quines mesures s'han de dur implantar al tram i la transitorietat fins la posada en servei de les mateixes, Renfe restablirà el servei ferroviari en aquest trajecte.