El grafiter, pintor, il·lustrador i dissenyador gràfic sabadellenc Werens ha visitat aquest matí l'institut Lacetània de Manresa per participar en una activitat amb alumnes de tercer i quart d'ESO de l'assignatura optativa d'arts. Ramon Puig i Artigas, que és el seu nom real, els ha fet una xerrada i després ha pintat conjuntament amb ells un grafiti en una de les parets del centre.

L'activitat, organitzada pel departament de Visual i Plàstica en el marc dels actes del 50è aniversari de l'institut Lacetània, ha tingut una gran acollida per part de professors i estudiants.

Werens és un artista amb més de 30 anys de trajectòria en l'art urbà nacional, estatal i internacional. Ha treballat àmpliament en l'àmbit del grafiti i de la pintura mural però també en d'altres com el disseny gràfic i les projeccions àudiovisuals. Per a Werens, el grafiti és la millor manera d'apropar l'art a tothom, contribuïnt a fer del món un lloc més agradable i intentant contrarrestar l'efecte de les ciutats grises, uniformes i sense vida.