Juan Wang de moment no canvia Manresa per cap altra ciutat perquè assegura que s'hi viu bé i, a més, hi ha pogut desenvolupar el seu negoci. Regenta un bar. No es veu modèstia en les seves paraules quan explica que Manresa, per a ella, no té aspectes per criticar ni per millorar perquè, assegura, «la ciutat t'ofereix els serveis i les oportunitats per desenvolupar un projecte de vida». Considera que «el principal actiu de la ciutat és la tranquil·litat a l'hora de viure-hi» i destaca que els habitants són afables.

Va arribar a Catalunya quan tenia 13 anys, i va néixer, i passar la infantesa i el principi de l'adolescència, a la regió de Zhejiang, una província de la costa oriental de la República Popular de la Xina. Un cop a Catalunya, es va establir a Tarragona. «Com que he viscut en altres ciutats puc comparar Manresa amb altres llocs on he estat, i per això crec que aquí s'hi pot viure bé». És xinesa de naixement, però és conscient que, als 29 anys, porta mitja vida a Catalunya i de moment es queda a la capital del Bages.

Creu que la cultura xinesa està agafant embranzida a Manresa perquè cada cop hi viuen més persones originàries del gegant asiàtic, i que si hi ha més persones de la comunitat és perquè hi veuen una oportunitat de negoci o una feina que el pot ajudar a desenvolupar la seva vida. Manresa és per a Wang una de les ciutats preferides.