La primera assemblea oberta de Fem Manresa, que va servir per inaugurar el local de la candidatura, la Batzegada, que es troba als baixos del número 2 de la plaça Gispert, i acordar les bases del projecte impulsat per la CUP, EUiA i Som Alternativa.

Durant la cerimònia d'inauguració i en la posterior assemblea es van congregar una quarantena de persones amb l'objectiu de construir un nou espai polític transformador i amb vocació guanyadora a la ciutat, que va vagi més enllà de la CUP, Esquerra Unida i Som Alternativa com a organitzacions polítiques.

Segons va explicar Roser Alegre, cap de llista de Fem Manresa, al sortir de la trobada, "la confluència realitzarà assemblees obertes mensuals per decidir l'estratègia de la candidatura, crear espais per impulsar un altre model de ciutat i concretar les línies a seguir al Govern i als Plens municipals".

A més, segons Alegre, es van decidir els criteris per confeccionar l'equip de 13 persones que encapçalarà la llista i es van obrir les comissions programàtiques per tal d'aprofundir amb el treball municipalista, així com preparar un calendari d'assemblees als barris.

L'assemblea es va cloure amb l'explicació de l'acte de presentació pública que es portarà a terme el dissabte 2 de març a les 12.30 h. a la plaça de la Pau de la Font dels Capellans, que comptarà, entre d'altres, amb Mireia Boya, Joan Josep Nuet, Elisenda Alamany i Vidal Aragonés.