La PAHC Bages ha fet una crida a la ciutadania per aturar tres desnonaments que hi ha previstos aquesta setmana a Manresa. El primer d'ells s'havia de dur a terme avui al matí, d'un habitatge situat al carrer Gaudí (22-24). És el Bloc Bages 6, ocupat per membres de la plataforma. Finalment el desnonament ha quedat suspès, segons fonts de la plataforma.

Segons ha informat la PAHC a través de les xarxes socials, el pis és propietat del BBVA. L'entitat bancària tenia previst desnonar-ne l'inquilí aquest dilluns a 2/4 d'11 del matí. Una vintena de persones s'han concentrat a la porta de l'edifici aquest matí i finalment el BBVA ha demanat la suspensió del desnonament, segons les mateixes fonts.

La PAHC intenta ara negociar amb l'entitat bancària lloguers socials per a les famílies que viuen en aquest bloc. El d'avui era el primer dels tres desnonaments que hi ha previstos aquesta setmana a la capital del Bages: dijous d'un domicili al carrer Bartomeu i divendres d'un habitatge al carrer Hospital.