Amb l'objectiu de conèixer la institució i el lloc de treball que ocuparan, els nous professionals d'infermeria que s'incorporin a la Fundació Althaia liderat conjuntament per la direcció d'Infermeria d'Althaia i el campus Manresa de la UVic- UCC - Fundació Universitària del Bages (FUB). El director general de la FUB, Valentí Martínez, i el director general d'Althaia, Manel Jovells, han signat aquest dilluns l'acord que regula aquesta col·laboració.

Aquest curs, acreditat per la UManresa-FUB, permet fer un acompanyament reglat des del món acadèmic al laboral. Per això, durant el període formatiu, que dura entre tres i cinc setmanes, els nous professionals d'infermeria estaran supervisats per un tutor. A més, realitzaran una formació teòrica online i duran a terme pràctiques assistencials al lloc de treball que ocuparan posteriorment a Althaia.

La signatura de l'acord reforça les diferents línies de col·laboració en l'àmbit acadèmic entre UManresa i Althaia. En aquest sentit, destaca el "Grup de recerca en Innovació docent, Simulació i Seguretat del pacient" que la Generalitat de Catalunya va reconèixer l'any passat i que està liderat per les dues institucions, així com la formació pràctica que fan a Althaia estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa.