L'acte de presentació pública de Fem Manresa, la candidatura municipal impulsada per la CUP, Esquerra Unida i Som Alternativa, es farà aquest dissabte 2 de març, a les 12.30, a la plaça de la Pau de la Font dels Capellans.

Acompanyaran a Roser Alegre, candidata a l'alcaldia de Manresa, quatre persones rellevants de les esquerres transformadores catalanes. Per una banda, l'ex diputada de la CUP, Mireia Boya, i Joan Josep Nuet, coordinador general d'Esquerra Unida i diputat de Catalunya en Comú Podem, ambdós processats per desobediència, a més de la també diputada de l'espai dels comuns, Elisenda Alamany, i del diputat de la CUP Vidal Aragonés. L'acte estarà amenitzat per diverses actuacions musicals, i un cop acabats els parlaments s'oferirà un petit vermut per a totes les assistents.

Fem Manresa, que va celebrar la seva primera assemblea oberta el passat 20 de febrer, vol que l'acte serveixi per evidenciar la seva aposta per fer Manresa des dels barris, ja que aquesta és l'única manera de construir una ciutat feta a mida de les persones.

Em un comunicat afirma que "amb aquesta presentació pública al costat de quatre primeres figures de la política nacional, la candidatura de l'esquerra transformadora i republicana deixar clar que ha nascut per guanyar la ciutat per a totes les manresanes i manresans".