La Seu de Manresa torna a proposar les visites teatralitzades "La basílica medieval de Manresa", en el marc de la Fira de l'Aixada 2019.

El guia d'aquesta activitat serà Berenguer de Montagut, mestre d'obres de la basílica, que acompanyarà els visitants en el seu ascens per les setanta escales que condueixen des del claustre fins a la primera coberta. Durant el recorregut, explicarà la contractació de l'obra, el procés constructiu, les tècniques arquitectòniques emprades i es convidarà els visitants a fer un exercici d'imaginació per intentar projectar com serà el temple medieval de la ciutat quan estigui acabat de construir.

L'any passat, l'èxit d'aquesta proposta va ser rotund i un total de 375 visitants van participar en l'activitat.

Horaris i preus

Tant el dissabte 23 i diumenge 24 de febrer es faran cinc visites teatralitzades a les 11 del matí, les 12 del migdia, la 1 del migdia, les 5 de la tarda i les 6 de la tarda. El preu de la visita és de 4 €/persona i els menors de 7 anys hi tenen accés gratuït. Els tiquets de les visites teatralitzades inclouen l'entrada lliure al temple i es podran comprar el mateix dia a la Seu. Durant la fira de l'Aixada, la basílica estarà oberta al públic de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Les misses seguiran els horaris habituals.