Les obres que s'estan fent per modernitzar l'avinguda de Francesc Macià i que afecten la plaça de Catalunya, epicentre de les darreres edicions del Carnestoltes local, han condicionat l'edició de la festa d'enguany. El Parc Municipal ha estat el lloc d'inici i final d'aquesta edició de la rua, que cada any aplega centenars d'olesans amb ganes de gresca, bon ambient i disbauxa.

Aquest punt d'inici de la festa és on històricament, anys enrere, havia iniciat la rua quan aquesta no gaudia de la popularitat al poble que té ara i la població era molt menor en nombre d'habitants, cosa que feia que les aglomeracions i l'expectació fossin sense cap mena de dubte molt menors.

L'ambient d'aquest Carnestoltes 2019 era de joia i disbauxa des del primer moment, i les cares de grans i petits reflectien grans dosis de felicitat. El màxim protagonisme va ser per als infants, que havien omplert la gran esplanada del Parc Municipal amb les seves divertides disfresses.

A primera hora de la tarda el grup d'animació infantil Encara Farem Salat va agafar el protagonisme i va fer ballar i saltar els nens i nenes mentre aquests escalfaven motors per rebre el rei Carnestoltes. Un cop finalitzada l'actuació musical, el rei va fer acte de presència, i en el seu discurs va animar grans i petits a deixar-se anar, i va desitjar que l'alegria i la disbauxa regnés per un dia als car-rers del poble. Més tard, els més petits van poder pujar a l'escenari per saludar el rei Carnestoltes mentre el jurat prenia bona nota de cara al concurs de disfresses infantil que es va celebrar just abans de l'inici de la rua. La festa va finalitzar amb el concurs de disfresses per a adults i el ball amb el grup Virus i el DJ Adrià Ortega.

El regidor de Festes, Jordi López, va destacar l'alta participació: «Aquest any hi ha més gent apuntada a la rua que en anys anteriors, unes 1.500 persones». Sobre la nova ubicació de la festa a causa de les obres, el regidor avisava que «tot plegat serà un pèl més problemàtic, i el funcionament serà una mica diferent».