La plaça de les Oques va ser l'indret que va acollir el final de festa del Carnaval Infantil a Manresa. A la 1 del migdia van arribar els grups que en van prendre part, i els participants van poder cremar-hi les darreres energies, i ganes de gresca, amb un espectacle conduït per Oriol Garriga i amb la salutació del Rei i la Reina Carnestoltes.

És el quart any que la plaça de les Oques és escollida per fer-hi el final de festa del Carnaval Infantil a Manresa. L'organització ha consolidat aquesta ubicació per portar-hi a terme la cloenda de la festa perquè té prou capacitat per acollir-hi les comparses i les carrosses. Prèviament el seguici festiu va passar per la Plana de l'Om, el Born, la plaça de Sant Domènec, el carrer d'Àngel Guimerà, la plaça de Lluís Companys i el carrer de Carrasco i Formiguera. L'organització va valorar positivament el transcurs de la festa, que va tenir molta participació, sobretot a la festa final de la plaça de les Oques.

La rua infantil va ser l'acte principal, i més multitudinari, del Carnaval a Manresa. L'organització va ser a càrrec de l'Ajuntament i Imagina't, amb la col·laboració de les AMPA de la ciutat, els Geganters de Manresa, La Disfressa, Lolita Rovira Estudi de Maquillatge, Carme Fusté Perruquers i La Gresca. L'altra activitat destacada del cap de setmana va ser el Carnabars, una cercavila que passa per una quinzena d'establiments de restauració del Barri Antic, que va mantenir la convocatòria d'altres anys. Enguany no s'ha fet La Carnavalada perquè l'entitat organitzadora, Xàldiga, ha canviat recentment la direcció. També ha influït el fet que ja hi ha a la Catalunya Central festes de Carnaval més consolidades, com les de Sallent i Solsona. La Font dels Capellans també va organitzar el seu Carnestoltes dissabte.