En el marc de les obres de transformació de la baixada dels Drets, que inicien la darrera fase, demà dimecres, 6 de març, començaran els treballs a la part superior del vial, a la zona compresa entre els carrers Sobrerroca, Sant Andreua. En concret, es faran tasques d'enderroc de la urbanització existent, substitució de trams de clavegueram en mal estat i es durà a terme la urbanització definitiva de l'espai.

Per aquest motiu, a partir de demà mateix hi haurà afectacions de circulació. Es tallarà al trànsit el carrer Sant Andreu, de manera que els vehicles que baixin pel carrer Hospital, un cop a la plaça Hospital no podran seguir cap al carrer Sant Andreu i hauran de continuar cap al carrer Remei de Dalt.

Els vehicles que hagin d'accedir i sortir dels guals afectats del carrer Sant Andreu, ho faran per la plaça Hospital, però no podran arribar fins a Sobrerroca. Sí que es mantindrà el trànsit de vehicles de carrer Joc de la Pilota, en direcció carrer Sobrerroca. Els vehicles autoritzats que hagin d'accedir a la plaça Major ho podran fer a través del carrer Joc de la Pilota. És previst que aquesta afectació al trànsit duri uns dos mesos.