El Comitè del 8-M a Manresa s'ha concentrat aquest matí per realitzar diferents accions reivindicatives en motiu de la vaga feminista del 8 de març. La primera ha tingut lloc a l'accés de l'empresa RMTLogistics, la segona a les portes de la FUB i la tercera al supermercat Mercadona. La cinquantena de concentrats portaven una pancarta amb el lema «Si les dones parem, s'atura el món». Diverses dotacions ARRO dels Mossos d'Esquadra ha seguit els manifestants en tot moment. Hi ha hagut tensió, empentes i registres.

A les 5.00 h del matí els manifestants s'han reunit al pàrquing de l'Stroika i s'han dirigit al polígon de Santa Anna de Sant Fruitós, on han realitzat un tall a l'accés de l'empresa RMTLogistics. Segons denuncien en el seu compte de Twitter, una empresa «molt feminitzada i extremadament precària». Allí s'han trobat amb una tres dotacions d'ARRO dels Mossos d'Esquadra, que segons indiquen, els ha desallotjat amb una «intervenció molt agressiva».

Posteriorment, les membres del Comitè del 8-M a Manresa s'han dirigit a les portes de la FUB per realitzar un piquet on s'hi han unit diversos estudiants. El dispositiu ARRO dels Mossos d'Esquadra també s'ha concentrat a les portes del centre universitari i s'han viscut moments de tensió i empentes amb els manifestants. Han realitzat diverses pintades a la façana de l'edifici amb consignes a favor de la vaga i també a l'interior de les dependències universitàries. La FUB ha anul·lat tota l'activitat acadèmica i també la concentració prevista per la 1 del migdia. Representants de la Fundació Universitària del Bages han lamentat l'acció i han explicat que a la FUB no hi ha cap bretxa salarial i que la major part de professionals que hi treballen són dones, amb la qual cosa no s'expliquen l'acció del comitè de vaga a la universitat manresana. També han recordat que a la 1 del miugdia hi havia prevista una concentració davant de l'edifici per reclamar igualtat.

Després d'abandonar la FUB, els concentrats han anat a les portes del supermercat Mercadona de les Bases de Manresa, on s'han tornat a trobat de nou amb una forta presència dels Mossos d'Esquadra, que els ha impedit el pas a l'interior del supermercat.