El Conservatori Municipal de Música acollirà la trobada d'Escoles Verdes de la comarca del Bages el proper 14 de març. Aquest Fòrum d'Escoles Verdes s'organitza bianualment i s'ha anat fent a diversos municipis de la comarca. S'hi conviden tots els centres educatius de la comarca que formen part del Programa Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya. Actualment són 29 centres.

La trobada té com a principals objectius: compartir experiències d'educació per a la sostenibilitat exitoses que porten a terme els centres, reforçar el sentiment de pertinença a la xarxa d'escoles verdes, coresponsabilitzar l'alumnat en les accions de sostenibilitat que fan els centres i actuar en el territori per millorar problemàtiques ambientals locals.

La jornada tindrà un format de Fira de Mostres en què els centres intercanviaran accions d'èxit que porten a terme. La finalitat d'aquesta iniciativa és intercanviar experiències entre alumnat i professorat que permetin millorar les actuacions que es fan al propi centre.