El solar en desús que hi ha a tocar de l'edifici de la Fàbrica Nova es convertirà en un aparcament gratuït amb capacitat per a una vuitantena de places que es posarà en marxa coincidint amb l'inici de les obres per urbanitzar la Via de Sant Ignasi, a partir de les piscines municipals, la plaça del Remei i l'avinguda de Bertrand i Serra.

Una part del solar de la Fàbrica Nova ja l'ocupa actualment l'aparcament de les piscines municipals. Amb l'ampliació del carrer Vidal i Barraquer va perdre places de pàrquing. Les va recuperar condicionant els terrenys públics propers a la Fàbrica Nova. Entre aquest aparcament i l'únic edifici del complex fabril que queda dret és on s'habilitarà l'espai per encabir una vuitantena de vehicles.

El projecte es tira endavant tenint en compte que es perdran els aparcaments de la Via de Sant Ignasi i la plaça del Remei. Primer per les obres i després perquè a la plaça hi quedarà un espai net de cotxes. Serà exclusiu per a vianants. A la Via de Sant Ignasi, en canvi, es podrà aparcar a la banda dreta en sentit pujada.

És un compromís que es va adquirir en una reunió amb els veïns de la zona quan el govern va presentar públicament el projecte d'urbanització. A la trobada una de les màximes preocupacions que van expressar els veïns era la de la mobilitat. A causa de les obres es perdran unes quaranta places d'aparcament. Al nou pàrquing hi cabran una vuitantena.