Uns 170 estudiants d'instituts de Manresa i el Bages, i 120 d'universitaris de la FUB i la UPC han participat durant una setmana en l'activitat «Juntes ho podrem tot», una dinàmica interactiva que s'ha celebrat en el marc de la reivindicació del Dia Internacional de la Dona. Ha estat organitzada per l'Oficina Jove del Bages.

Als instituts, els joves han pogut mostrar la situació actual sobre el repartiment de les tasques de la llar. Després, amb imatges, frases i preguntes dels dinamitzadors, s'han generat debats sobre temes que preocupen o interessen als estudiants com la seva situació laboral, les relacions interpersonals o la pressió estètica, entre d'altres.

Per altra banda, al campus universitari de Manresa es va crear un mural amb el símbol d'igualtat de color lila on hi havia escrits missatges contraris al feminisme. Els universitaris els havien de tapar amb notes adhesives amb conceptes, valors o frases esperançadores que positivessin la visió feminista i la lluita pels drets de les dones.

L'activitat formava part del Dia Internacional de les Dones en l'àmbit educatiu per contribuir a una societat més respectuosa, lliure d'agressions i opressions.