Durant tota la setmana se celebraran diverses activitats a Manresa amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

?Demà, dimecres, la caporal del Mossos d'Esquadra que treballa en casos de violència de gènere presentarà el llibre Mañana puedes ser tú, a les 7 de la tarda a la llibreria Parcir.

? Dijous la psicòloga de l'àrea de Salut Mental d'Althaia Gemma Torra pronunciarà la xerrada titulada «Dones: ni princeses ni bruixes» a la sala d'actes de Sant Joan de Déu. Serà a les 2 del migdia.

?El mateix dijous a les 6 de la tarda al Casino Gemma López parlarà de «Dona, treballadora i mare lactant».

? A la mateix hora a l'institut Lluís de Peguera es lliuraran els premis del concurs de mems per la igualtat. Durant l'acte alumnes del centre realitzaran accions artístiques. ?Ja divendres,a les 6 de la tarda, hi haurà la taula rodona «Dones enginyeres i indústria» al Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa, a la Plana de l'Om, 6.

?Dissabte l'associació de dones Al Noor ha programat activitats tota la tarda a l'auditori de la Plana de l'Om. Serà de 2/4 de 5 de la tarda a 9 del vespre. A les 3, l'associació Al Salam, ha preparat una festa per a persones refugiades a la casa de la Solidaritat Flors Sirera.