Uns 2.400 escolars de diferents centres d'ensenyament de Manresa participen al projecte Lotus que organitza l'Ajuntament per dotar-los d'eines de regulació emocional. Es tracta d'un treball on es fa servir la psicologia, el mindfulness , i que es basa en exercicis breus que es porten a terme a les escoles però que també es poden fer a casa com a tècniques de relaxació i respiració, d'atenció o concentració.

Enguany, i com a novetat, s'ofereix als pares i mares uns tallers de 6 hores durant els mesos d'abril i març per ensenyar-los i practicar eines de regulació que els seus fills ja aprenen a l'aula. Hi haurà tres grups. El grup A farà el taller els dies 21 i 28 de març, i 4 d'abril de 9.30 a 11.30 al teatre Conservatori. El grup B serà el 22 i 29 de març i el 5 d'abril de 16.30 a 18.30 a l'edifici de La Florinda. I el grup C es trobarà els dies 4, 11 i 15 d'abril de 7 a 9 del vespre a la casa Flors Sirera. Cal inscriure's a la web de l'Ajuntament de Manresa.

Per explicar el projecte Lotus s'ha programat una xerrada que tindrà lloc dilluns vinent a partir de 2/4 de 8 del vespre a l'Espai 1522 del teatre Conservatori. Anirà a càrrec de Màrcia Cecchini, coordinadora del projecte. També cal apuntar-se prèviament a la web municipal.