Podem Manresa presentarà una candidatura a les eleccions municipals en què acompanyaran el cap de llista, Carmelo Plaza, María del Carmen Cordón Pozo, José Pablo García López, Mercedes Ponce Padilla, Jordi Linde Visiedo i Encarna Moya Aguilar, amb un programa que posa com a primera prioritat la lluita per la igualtat.

Es tracta d'una llista que combina exmilitants de la CNT, del PSC i del moviment veïnal amb diferents perfils professionals. Les altres prioritats del seu programa seran la feina, la sanitat, l'habitatge i la transparència.

Els seus principals objectius seran aplicar polítiques socials - lluitar contra la pobresa energètica, crear un parc públic de 1.500 habitatges socials-, ampliar el nombre de places públiques de residència geriàtrica, potenciar el servei d'ajuda domiciliària, municipalitzar la zona blava i la creació d'ocupacions directes municipals en neteja, tractament de residus, jardineria i manteniment d'infraestructures municipals.

Podem Manresa considera que la ciutat necessita un canvi radical a l'ajuntament i que sigui absolutament transparent amb la participació efectiva de tots els ciutadans i en què tinguin veu i possibilitat de participar totes les entitats i moviments socials.

Reclama l'aplicació de «polítiques d'esquerres, sobretot polítiques socials i amb més representació de la dona». Asseguren que Podem considera que «el canvi polític a la nostra ciutat ha de venir de la mà de les dones, excloses durant molt de temps dels espais de poder». La candidatura afirma que les dones «han de poder participar en la nostra societat de manera organitzada en el si dels partits polítics, així com al nostre ajuntament».