La candidatura d’Esquerra Republicana a Manresa per a les eleccions municipals, que lidera Marc Aloy, iniciarà aquest dimarts una roda de trobades sectorials amb l’objectiu de debatre diferents temes que considera claus per a la ciutat de Manresa i extreure’n idees per acabar de perfilar el programa electoral.

Les trobades comptaran amb la participació de tècnics i experts sobre cada temàtica que es tracti. En cadascuna d’elles, hi haurà també una intervenció inicial que servirà per posar el debat sobre la taula.

El primer debat se celebrarà aquest dimarts a les 19 hores a l’Espai Rubiralta de Manresa, a la Muralla de Sant Domènec, 14. Es dedicarà al Centre Històric i comptarà amb la intervenció inicial d’Adam Majó, comissionat del Centre Històric de Manresa entre el febrer del 2016 i el setembre del 2018, i actual director de l’Oficina de Drets Civils i Polítics del Govern.

El 26 de març hi haurà la segona trobada sectorial . En aquest cas entorn del tema «Ciutat Verda». Es parlarà de transició energètica, economia circular, residus i sostenibilitat. Es farà a les 7 de la tarda al mateix Espai Rubiralta i comptarà amb la ponència inicial de l’enginyer industrial Pep Centelles.

L’endemà, el 27 de març, se celebrarà la trobada sectorial sobre Ensenyament. Comptarà amb la presència del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, i es farà a les 5 de la tarda a la seu de la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, a la Plana de l’Om, 6, 1er pis.

El 9 d’abril es durà a terme la darrera de les trobades. En aquesta ocasió per parlar de Cultura. Se celebrarà a les 7 de la tarda a l’Espai Rubiralta.

Les trobades són obertes a tothom, però cal inscriure-s’hi de manera prèvia a través del correu manresa@esquerra.cat.

Marc Aloy, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manresa i regidor d’Urbanisme, és el candidat a l’alcaldia a les pròximes municipals.