690 estudiants de 21 instituts de la Catalunya Central han competit a la l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (ManresaEPSEMen les Proves Cangur de Catalunya, una activitat matemàtica que organitza des de 1996 la Societat Catalana de Matemàtiques.

Amb un format de concurs individual, l'objectiu autèntic del Cangur és que l'alumnat participi i dediqui una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els problemes es basen més en el raonament i l'enginy que en coneixements matemàtics específics. Els participants disposen d'una hora i un quart per contestar 30 problemes de resposta tancada, amb tres nivells de dificultat i cinc opcions de resposta per a cada problema.

A Manresa, a més a més de les proves cangur, els estudiants han pogut participar en els tallers Surveying, Dibuixa i imprimeix en tres dimensions, Colourful chemistry i Les TIC i internet de les coses: exemples i demostracions, relacionats amb la localització GPS, les eines de disseny CAD, la química i les TIC, tots organitzats i dirigits per professorat de l'escola.