La fuita d'aigua que hi va haver dissabte a la nit a la carretera de Santpedor va deixar sense subministrament mitja ciutat, van confirmar, ahir, fonts d'Aigües de Manresa, si bé desconeixen la xifra exacta d'afectats. L'avaria va passar al voltant de les 10 de la nit i els operaris van trigar unes dues hores a restablir el servei.

Ahir van començar les obres per reparar l'avaria, provocada per la rebentada d'una canonada davant del número 69 de la carretera de Santpedor. Per fer la substitució del tub, l'empresa municipal va anunciar per a avui un tall del subministrament d'aigua entre les 9 del matí i la 1 del migdia. Les cases afectades són les que hi ha a la carretera de Santpedor, al tram de l'esquerra entre l'inici del vial i la plaça Mallorca. És previst que avui mateix quedi resolt.

Tot i que es va anunciar que els treballs d'avui també inclourien el canvi d'una vàlvula danyada a causa de la incidència que havia continuat perdent aigua des de dissabte a la nit, finalment, aquesta actuació s'ha ajornat fins a nou avís. Alguns veïns van alertar la matinada d'ahir als Bombers que hi havia una fuita a la plaça de la Creu, però la companyia va assegurar que no era una fuita sinó l'aigua vessada per la citada vàlvula.