La candidatura de Junts per Manresa, liderada per l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, presentarà aquest dijous, 28 de març, a les 19.30 h al Museu de la Tècnica, el programa electoral.

Sota el lema de «Manresa: motor, centralitat i emoció», les dotze primeres persones que configuren la llista exposaran breument les principals propostes d'un programa que ha estat elaborat en el decurs dels darrers mesos a partir de la suma del coneixement de la ciutat per part dels membres de la candidatura, i de l'experiència dels actuals regidors, que no continuaran però que han contribuït a forjar el nou projecte.

Segons els organitzdors, serà un acte íntim, proper, que també permetrà que el públic pugui preguntar als membres de la llista i resoldre qualsevol dubte.

Valentí Junyent, en la seva intervenció, parlarà del programa i donarà a conèixer 12 compromisos que es pensen complir si es guanyen les eleccions i es governa. El candidat exposarà els principals reptes que es volen dur a terme, després que el govern que ha liderat, ha aconseguit reduir considerablement els problemes econòmics que hi havia a l'Ajuntament quan hi va entrar al 2011.

Junts per Manresa ha elaborat un projecte ambiciós que està format per professionals amb molta experiència en els seus sectors laborals i que tenen molta il·lusió i ganes de treballar per la ciutat.