La dissenyadora manresana Paula Terra ha aconseguit el segon premi del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat 2019. Terra hi va presentar el projecte Huzz, una tauleta intel·ligent humidificadora, purificadora i deshumidificadora d'aire en un sol dispositiu. El lliurament del guardó, dotat amb 1.000 euros, es va fer a la seu del Gremi de Fusta-Cecot, a Terrassa.

Huzz pretén fusionar el disseny amb la tecnologia. El producte es gestiona a través d'una aplicació mòbil que permet personalitzar i adequar les prestacions del producte a les necessitats de l'usuari i del seu entorn. A través de l'aplicació mòbil es crea un flux d'informació que permet gestionar i regular automàticament la qualitat de l'aire per tal de proporcionar un entorn saludable i totalment confortable.

Amb l'aplicació mòbil el producte es gestiona a través d'una aplicació mòbil que permet personalitzar i adequar les prestacions del producte a les necessitats de l'usuari i del seu entorn. A través de l'aplicació mòbil es crea un flux d'informació que permet gestionar i regular automàticament la qualitat de l'aire per tal de proporcionar un entorn saludable i totalment confortable.

A través de l'aplicació mòbil l'usuari pot regular automàticament o manualment les funcions del dispositiu, així com canviar el color o la intensitat lumínica dels leds, o bé controlar la capacitat d'aigua disponible als dipòsits de l'humidificador. D'aquesta forma, l'usuari pot personalitzar i gestionar el producte en funció dels seus gustos i necessitats.

Huzz conté diferents elements i accessoris. La part superior del tauler incorpora un carregador que funciona per inducció i permet carregar els dispositius electrònics sense necessitat d'utilitzar un cable.

El tauler també integra una tira de leds enrassada que s'accionen a través d'un sensor de moviment, dels quals se'n pot graduar la intensitat exercint més o menys pressió sobre el sensor. Els leds es poden ajustar a través dels moviments o mitjançant l'aplicació mòbil, que a més de poder controlar la intensitat també permet canviar el color de la llum.

La part superior de la taula també conté una tapa que permet omplir el dipòsit d'aigua. Les llumetes que l'envolten indiquen la quantitat d'aigua disponible per tal que l'usuari en tingui un control.

El producte també compta amb un altaveu i un sistema de connexions integrat amb 3 ports USB que permeten endollar la taula a la corrent elèctrica i fer ús d'altres dispositius electrònics.

Terra ha guanyat diverses certamens de disseny. L'any passat va obtenir el primer i el segon de Disseny en Fusta Jordi Amat amb el seu equip Köllen Design.