La candidatura Fem Manresa ha fet públic un comunicat expressant el seu suport a les demandes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme del Bages, després del desnonament que es va produir ahir al matí. La candidatura d'esquerres, impulsada per la CUP, EUiA i Som Alternativa, ha condemnat amb rotunditat tant el desnonament com el «nou episodi de brutalitat policial a la ciutat», que considera que marca «una línia molt perillosa» després de les actuacions viscudes en les darreres vagues del 21 de febrer i el 8 de març.

A més, en paraules de la seva cap de llista, Roser Alegre, consideren «totalment inacceptable que un cas que porta 6 mesos a la mesa d'emergència i 5 ordres de desnonament no hagi obtingut cap solució per part de l'Ajuntament i acabi amb una família al carrer mentre la regidora d'Acció Social ni tan sols agafa el telèfon».

Després de sumar-se a la demanda de la PAHC de la dimissió de la regidora d'Acció Social, Àngels Santolària, i el regidor d'Habitatge i Barris, Joan Calmet, Fem Manresa ha exposat que «les classes populars de la ciutat necessiten que l'Ajuntament es deixi la pell en aturar els desnonaments, la principal preocupació del consistori ha de ser les condicions de vida de la gent que viu a la ciutat i no dels interessos privats».

En el seu comunicat, Fem Manresa fa èmfasi en que «cal impulsar amb urgència un parc públic d'habitatge social per tal de donar resposta als problemes dels veïns dels barris de la ciutat». La formació recorda que la CUP ja va denunciar que el Pla Local d'Habitatge no preveia el parc públic d'habitatge que necessita la ciutat, «com queda demostrat en cadascun dels casos d'emergència habitacional que pateixen les manresanes», lamenta.