L'Ajuntament de Manresa posa en marxa demà obres de millora de la mobilitat i la seguretat dels vianants en 7 carrers de la ciutat.

Els treballs preveuen l'ordenació de l'estacionament als carrers Pau Casals i Amadeu Vives, al districte nord, on es pintaran places d'aparcament en bateria invertida i se senyalitzarà l'espai de motocicletes abans de passos de vianants amb l'objectiu de pacificar el trànsit en l'itinerari escolar per a l'institut Pius Font i Quer, col·legi La Salle i escola Vedruna.

També s'iniciarà la tercera fase d'ordenació del trànsit del Barri de Cal Gravat en Zona 30 (Districte Llevant), consistent en la instal·lació de reductors de velocitat als carrers Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch.

Les actuacions previstes també es completen amb un nou itinerari per a vianants a la rotonda de la carretera del Pont de Vilomara i carrers Sant Blai i Alvar Aalto (Districte Llevant). Aquests treballs consisteixen en la senyalització de passos de vianants i instal·lació d'abalisament en l'itinerari de vianants en calçada al carrer Sant Blai, per tal de connectar l'itinerari de vianants de la carretera del Pont de Vilomara a través de la rotonda.